Lid worden

  • Ben je tussen de 21 en 38 jaar?
  • Woon en/of werk je in de regio Geldermalsen/Tiel/Culemborg en omstreken?
  • Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen?
  • Heb je interesse in goede (internationale) contacten?
  • Vind je het leuk tijd en kennis te investeren in maatschappelijke goede doelen?

Dan is een lidmaatschap bij JCI Lek en Linge waarschijnlijk iets voor jou! 


Vul hiernaast het formulier in of mail naar leden@jcilekenlinge.nl. Wij nemen contact met je op en je nodigen je persoonlijk uit voor een van onze evenementen.


Waarom lid worden?

Lid zijn van JCI biedt je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot oud-leden van JCI behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is een wereldwijde organisatie, gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen. JCI Lek en Linge maakt onderdeel uit van JCI Nederland.
Aspirant-lidmaatschap

Na een bezoek aan JCI Lek en Linge kun je jezelf kandidaat stellen om in aanmerking te komen voor het aspirant lidmaatschap. Indien de aanvraag tot aspirant lidmaatschap is goedgekeurd, start je JCI tijd! Je kunt van alle faciliteiten en mogelijkheden binnen JCI gebruik maken, en laat tijdens deze aspirant periode zien dat je bereid bent je in te zetten voor de missie van JCI. Na deze periode van zo'n 5-6 maanden volgt een evaluatie moment met de ledencommissie en overleggen we of je het aspirant lidmaatschap wilt omzetten naar een volledig lidmaatschap. Je kunt dan tot je 40e jaar lid blijven van JCI.

Voornaam *
Achternaam
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vragen/opmerkingen
Verzenden